De interesse voor het klimaatcollege van Bas Eickhout en de informatiemarkt in de Broeker kerk begin februari was groot, en tijdens de dag ontstond het idee om alle op de markt aanwezige organisaties uit te nodigen voor een bijeenkomst, waar we in een inspirerende brainstormsessie kunnen komen tot een plan voor een vervolg. En waarbij we wellicht ook de krachten kunnen bundelen. Een inventariserend rondje had als uitkomst dat de meeste van de aanwezige organisaties bereid zijn om mee te doen. Dat is geweldig!

Wij nodigen je van harte uit voor een bijeenkomst in Waterland op 7 april van 15 tot 17 uur, vergader-locatie en agenda volgen nog. Heb je interesse in het samenspannen voor het klimaat of heb je zin te helpen bij de voorbereidingen, neem dan even contact op.

Hans van Amstel       jvamstel@xs4all.nl

Gabi Both
Author: Gabi Both